Betaalmethoden

Bij PrikkabelLED.nl bieden wij de volgende betalingsopties aan:

  • iDEAL
  • Overboeking
  • Sofort
  • Bancontact / Mister Cash
  • KBC
  • ING HomePay
  • Klarna Factuur

Al onze betalingen worden verwerkt door Mollie.

Wat is Mollie?
Mollie is een Payment Service Provider. Dit betekent dat deze de betalingen verwerken voor derde partijen zoals bedrijven die producten en services aanbieden. Wanneer u iets bij onze online winkel koopt zal Mollie de betaling van u naar de verkoper verwerken. Vandaar dat de kans bestaat dat u Mollie’s naam ziet staan bij uw bank overzicht en niet de naam van PrikkabelLED.nl of LumenXL.

iDEAL
iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Betalingen zijn mogelijk via de 10 grote banken van Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. 

Bankoverschrijving
Als u kiest voor bankoverschrijving dan kunt u het bedrag rechtstreeks overmaken naar het volgende bankrekeningnummer (IBAN): NL61INGB0006235925 op naam van LumenXL b.v., onder vermelding van het factuur- of ordernummer.
Wanneer wij het bedrag op werkdagen voor 17:00 ontvangen hebben, wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. U kunt ons ook een printscreen van de betaling sturen per mail, op basis daarvan kunnen wij de bestelling ook dezelfde werkdag verzenden (mits ontvangen voor 17:00).

Sofort
SOFORT Banking behoort tot de online direct-overschrijvingsmethodes. Het werkt op basis van het beproefde Internetbankieren. Het voordeel is echter: u hoeft zich niet te registreren of een virtueel account, een zogenaamde e-wallet, aan te maken. Bij SOFORT Banking gaat het om directe overschrijvingen. Hiervoor selecteert u bij het online winkelen simpelweg SOFORT Banking als betalingsmogelijkheid. U wordt vervolgens automatisch naar het beveiligde betalingsformulier geleid. De overschrijvingsgegevens worden automatisch overgenomen, zodat u slechts uw bank hoeft te selecteren en uw vertrouwde gegevens voor Internetbankieren hoeft in te voeren. Vervolgens geeft u de overschrijving met een bevestigingscode vrij. De gegevens worden gecodeerd aan uw rekening voor Internetbankieren overgedragen. Uw webshop ontvangt een bevestiging in real-time dat u de overschrijving bij uw Internetbankieren in opdracht hebt gegeven en kan de bestelling direct verwerken. Hierdoor kan de webshop uw artikelen snel leveren.

Bancontact / Mister Cash
Bancontact is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Omdat Bancontact meer doet dan alleen online betalingen, maar bijvoorbeeld ook pintransacties in winkels, is het een vertrouwde naam in België als het om betalen gaat. Voorheen was Bancontact ook bekend als Mister Cash. Een consument beschikt over een fysieke kaart die gekoppeld is aan een Belgische bankrekening. Er zijn meer dan 15 miljoen Bancontactkaarten in omloop, die worden uitgegeven door 20 Belgische banken. Dit kunnen zowel zakelijke als privérekeningen zijn. Bancontact verwerkt zo'n 150.000 online transacties per dag.

KBC
Met de KBC/CBC-betaalknop kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC eenvoudig online betalen. KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België, CBC daarentegen, is volledig Franstalig. Beide banken bieden in feite dezelfde betaalknop aan, maar net met een andere naam. Belangrijk om te weten is wel dat klanten van KBC niet kunnen betalen met de CBC-betaalknop en andersom. De techniek achter beide betaalknoppen werkt echter exact hetzelfde, vandaar dat we ervoor hebben gekozen om dit te aan te bieden als één betaalmethode.

Via de KBC/CBC-betaalknop kunnen klanten van beide banken hun online aankopen eenvoudig betalen via hun vertrouwde online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt. De KBC/CBC-betaalkop is een populaire betaalmethode in België.

ING HomePay
ING Home’Pay is een online betaalmethode ontwikkeld door ING België. Iedereen met een ING Home’Bank of Business’Bank account kan hiermee veilig, makkelijk en snel online betalen.

Achteraf betalen: Klarna Factuur
Als u kiest voor betaling via een Klarna Factuur dan ontvangt u een factuur als u de bestelling thuisbezorgd heeft gekregen.
U heeft dan 14 dagen de tijd om deze factuur te betalen aan Klarna.

N.B.: Voor bedrijven is het niet mogelijk om met Klarna te betalen. Deze richtlijn is bepaald door Klarna en wij kunnen dit helaas niet veranderen. We raden u aan een andere betaalmethode te kiezen.