Over ons

PrikkabelLED.nl, al meer dan 8 jaar een begrip op het gebied van prikkabels en LED lampen en meer elektronica.

Door haar focus op LED verlichting en de scherpe prijs-kwaliteitverhouding streeft PrikkabelLED.nl ernaar om energiezuinige producten betaalbaar te maken voor iedereen. 

Keurmerken voor veilig winkelen
- PrikkabelLED.nl is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk. Klik hier voor de link.
- PrikkabelLED.nl is tevens aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur. Klik hier voor de link.

Voordelen voor u als consument dat wij zijn aangesloten bij deze keurmerken:
1) PrikkabelLED voldoet aan de nieuwste Europese wetgeving.
2) 14 dagen om retour aan te melden.
3) 14 dagen om het product retour te sturen.
4) Binnen 14 dagen na het aanmelden van de retour (mits u kunt aantonen dat het product is verstuurd) het geld gecrediteerd.
5) Onafhankelijke geschillenbeslechting.
6) Klantbeoordelingen voor transparantie.

Geschiedenis
Prikkabelled.nl is onderdeel van LumenXL bv, specialist op het gebied van LED verlichting. Sinds 2009 koopt LumenXL LED verlichting uit Azië en (Oost) Europa en worden deze producten gedistribueerd vanuit het magazijn in Enschede naar klanten in voornamelijk Nederland, Belgie, Duitsland, Denemarken en Frankrijk. De kwaliteit van de producten wordt gegarandeerd door onze strikte kwaliteitsinspecties. Bij bestellingen vanaf 5000 lampen per type kunnen we ook lampen op maat produceren. 

Kwaliteit
LED verlichting is kwalitatief sterk verbeterd de laatste jaren en de prijzen zijn flink gezakt. Dat voordeel brengen wij rechtstreeks naar de consument. Producten worden volgens moderne technieken geproduceerd en beschikken over een getoetste productkwaliteit. Grote inkoopaantallen maken het mogelijk om samenwerkingen aan te gaan met kwaliteitsfabrieken die ook produceren voor bekende Westerse verlichtingsmerken als Osram, Philips en Sylvania.

Assortiment
Het assortiment is door de jaren heen uitgebreid met o.a. noodverlichting, stekkerdozen, verlengkabels, lichtslangen en kerstverlichting. De producten hebben met elkaar gemeen dat ze van een uitstekende kwaliteit zijn; zo zijn alle kabels van kwalitatief rubber. Doordat wij kwaliteit op 1 hebben staan zijn we uitgegroeid tot de grootste prikkabel leverancier van de Benelux. Zowel consumenten, verhuurbedrijven als horecazaken, maar ook installateurs en groothandels behoren al jaren tot onze trouwe afnemers.

Voordelen van onze LED lampen: door de onbreekbare kap kunt u de lampen in de fittingen van de prikkabels laten bij vervoer tussen locaties. De LED lamp is een ideale vervanging van de traditionele gloeilamp vanwege het duurzame karakter. Tot slot komen kleuren bij LEDs veel mooier tot hun recht. 

Voor vragen over de producten op deze website of over de laatste ontwikkelingen rondom LED verlichting, kunt u contact met ons opnemen. Ook met specifieke LED aanvragen wordt u uitgenodigd contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Kerngegevens: 
Merknaam: PrikkabelLED.nl
Bedrijfsnaam: LumenXL bv
Ingenieur Hanlostraat 15 (Let op: bezoek alleen op afspraak)
7547 RD Enschede
Kvk nummer: 66572541
Btw nummer: NL 856613654B01
E-mail: [email protected]