Over ons

PrikkabelLED.nl, al meer dan 8 jaar een begrip op het gebied van prikkabels en LED lampen en meer electronica.

Door haar focus op LED verlichting en de scherpe prijs-kwaliteitverhouding streeft PrikkabelLED.nl ernaar om energiezuinige producten betaalbaar te maken voor iedereen. 

Geschiedenis
Prikkabelled.nl is onderdeel van LumenXL bv, specialist op het gebied van LED verlichting. Sinds 2009 koopt LumenXL LED verlichting uit Azië en (Oost) Europa en worden deze producten gedistribueerd vanuit het magazijn in Enschede naar klanten in voornamelijk Nederland, Belgie, Duitsland, Denemarken en Frankrijk. De kwaliteit van de producten wordt gegarandeerd door onze strikte kwaliteitsinspecties. Bij bestellingen vanaf 5000 lampen per type kunnen we ook lampen op maat produceren. 

Kwaliteit
LED verlichting is kwalitatief sterk verbeterd de laatste jaren en de prijzen zijn flink gezakt. Dat voordeel brengen wij rechtstreeks naar de consument. Producten worden volgens moderne technieken geproduceerd en beschikken over een getoetste productkwaliteit. Grote inkoopaantallen maken het mogelijk om samenwerkingen aan te gaan met kwaliteitsfabrieken die ook produceren voor bekende Westerse verlichtingsmerken als Osram, Philips en Sylvania.

Assortiment
Het assortiment is door de jaren heen uitgebreid met o.a. noodverlichting, stekkerdozen, verlengkabels, lichtslangen en kerstverlichting. De producten hebben met elkaar gemeen dat ze van een uitstekende kwaliteit zijn; zo zijn alle kabels van kwalitatief rubber. Doordat wij kwaliteit op 1 hebben staan zijn we uitgegroeid tot de grootste prikkabel leverancier van de Benelux. Zowel consumenten, verhuurbedrijven als horecazaken, maar ook installateurs en groothandels behoren al jaren tot onze trouwe afnemers.

Voordelen van onze LED lampen: door de onbreekbare kap kunt u de lampen in de fittingen laten bij vervoer, ideale vervanging van traditionele gloeilampen, duurzaam en kleurrijk. 

Voor vragen over de producten op deze website of over de laatste ontwikkelingen rondom LED verlichting, kunt u contact met ons opnemen. Ook met specifieke LED aanvragen wordt u uitgenodigd contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Kerngegevens: 
Merknaam: PrikkabelLED.nl
Bedrijfsnaam: LumenXL bv
Ingenieur Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Kvk nummer: 66572541
Btw nummer: NL 856613654B01