Bestellen

Als u alle producten die u wilt bestellen in de winkelwagen heeft geplaatst, dan kunt u direct afrekenen via de website met bijvoorbeeld iDeal of Bancontact / Mister Cash. Als u rechtstreeks via onze website de betaling doet, dan wordt de betaling verwerkt door Mollie. Mollie is een professionele betaaldienst die er voor zorgt dat uw betaling veilig verloopt. Als uw betaling voor 22:00u bij ons binnen is, dan worden de producten dezelfde werkdag nog verzonden. U krijgt uw producten dan de volgende dag geleverd.

U kunt er ook voor kiezen om per bankoverschrijving uw betaling te doen. U dient dan uw bestelbedrag per bankoverschrijving naar ons over te boeken. Houdt u er rekening mee dat een bankoverschrijving gemiddeld 1-2 werkdagen in beslag neemt. U kunt beter rechtstreeks via de website betalen als u haast heeft met uw bestelling.

U kunt er ook voor kiezen om een offerteaanvraag te doen. In dat geval kiest u bij het afronden van de order voor ‘offerteaanvraag’ in plaats van ‘betalen’. U krijgt per e-mail een overzicht van uw aanvraag, zoals u deze op de website heeft samengesteld. Binnen 24 uur (op werkdagen) krijgt u van ons een offerte op maat met een eventuele korting. Als u vervolgens over wilt gaan tot bestellen, dan krijgt u van ons de factuur gemaild.

Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of per telefoon op +318 5773 1906.

We kijken uit naar uw bestelling!

Team PrikkabelLED.nl