Bestellen

Wanneer u alle producten die u wilt bestellen in uw winkelwagen heeft geplaatst dan kunt u de betaling direct via onze website doen met bijvoorbeeld iDeal, creditcard of Klarna Achteraf Betalen. Betalingen die rechtstreeks via onze website worden gedaan worden verwerkt door Mollie. Mollie is een professionele betaaldienst die er voor zorgt dat uw betaling veilig verloopt. Als de bestelling voor 22:00 besteld en betaald is dan worden uw producten dezelfde werkdag nog verzonden. Uw bestelling zal binnen 1 á 2 werkdagen bij u worden bezorgd.

U kunt er ook voor kiezen om per bankoverschrijving de betaling te doen. U ontvangt van ons een factuur en u dient dan het bestelbedrag per bankoverschrijving naar ons over te maken. Houdt er wel rekening mee dat een bankoverschrijving gemiddeld 1 tot 2 werkdagen in beslag neemt. Als u haast heeft met uw bestelling kunt u het beste de betaling rechtstreeks via onze website uitvoeren.

Als u een offerte wenst te ontvangen dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, per email via [email protected] of per telefoon op +31 85 773 1906. Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur een passende offerte van ons. Na akkoord wordt de offerte omgezet in een factuur en kunt u deze middels bankoverschrijving aan ons overmaken.

Mocht u er niet uitkomen dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Wij kijken uit naar uw bestelling!

Team PrikkabelLED.nl