Bestellen

Wanneer je alle producten die je wilt bestellen in jouw winkelwagen hebt geplaatst dan kun je de betaling direct via onze website doen met bijvoorbeeld iDEAL, creditcard of Klarna Achteraf Betalen. Betalingen die rechtstreeks via onze website worden gedaan worden verwerkt door Mollie. Mollie is een professionele betaaldienst die er voor zorgt dat jouw betaling veilig verloopt. Als de bestelling voor 23:00 besteld en betaald is dan worden jouw producten dezelfde werkdag nog verzonden. Je bestelling zal binnen 1 á 2 werkdagen bij je worden bezorgd.

Je kunt er ook voor kiezen om per bankoverschrijving de betaling te doen. Je ontvangt van ons een factuur en je dient dan het bestelbedrag per bankoverschrijving naar ons over te maken. Houdt er wel rekening mee dat een bankoverschrijving gemiddeld 1 tot 2 werkdagen in beslag neemt. Als je haast hebt met je bestelling kun je het beste de betaling rechtstreeks via onze website uitvoeren.

Als je een offerte wenst te ontvangen dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier, per email via [email protected] of per telefoon op +31 85 773 1906. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een passende offerte van ons. Na akkoord wordt de offerte omgezet in een factuur en kunt je deze middels bankoverschrijving aan ons overmaken.

Mocht je er niet uitkomen dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Wij kijken uit naar jouw bestelling!

Team PrikkabelLED.nl