Referentiefoto's van gekleurde lampen

Geeft u binnenkort een feestje of heeft u een speciale gelegenheid? Dan is het belangrijk om goede feestverlichting te hebben. Dit maakt uw tuin, huiskamer of kantoorruimte nog gezelliger en zo creëert u een onvergetelijke ervaring! 

Wij bieden een ruim assortiment aan verlichting en om u te helpen bij uw keuze hebben wij een speciale selectie gemaakt van verschillende LED lampen, prikkabels en priklampen die u als feestverlichting kunt gebruiken. Zo kunt u voor elke gelegenheid snel en makkelijk de beste optie kiezen. Wilt u de feestverlichting buiten in de tuin of in een partytent gebruiken? Dat is geen probleem! Onze prikkabels zijn spatwaterdicht, waardoor u de lampen ook buiten als feestverlichting kunt gebruiken. Daarnaast zijn de kappen van de lampen van polycarbonaat gemaakt, waardoor u zich niet zorgen hoeft te maken dat er tijdens uw feest lampen kapot zullen gaan.

Naast de keuze van de lengte van de prikkabel, kunt u kiezen uit lampen met een gekleurde kap en warm witte LED lampen met verschillende kleurtemperaturen. De meest gebruikte kleurtemperaturen zijn 2000K (de kleur van kaarslicht, EXTRA warm wit) en 2650K (de kleur van een gloeilamp, warm wit). Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende wattages, afhankelijk van de gelegenheid en de gewenste lichtsterkte. Wilt u flexibel zijn? Dan kunt u er ook voor kiezen om voor uw feestverlichting een dimmer te gebruiken waardoor u makkelijk de felheid van de lampen kunt aanpassen en op elk moment van uw feest een andere sfeer kunt creëren! 

Als mogelijk beginpunt hebben wij hier 3 producten uitgelicht, samen met een reden om deze te halen:

6 kleuren gemixtelampen:
Leuke mix van kleuren (alle kleuren zitten in deze set, behalve de witte) die je op veel partijtjes/feestjes kunt gebruiken.

Ook op het NDSM-werf in Amsterdam wordt er met veel plezier gebruikgemaakt van onze 7 kleuren gemixte lampen.

Prikkabel 8 kleuren lampen

Zoals u hier kunt zien kunt u ook uw schuur, tuinhuisje, serre of terras opfleuren door onze gekleurde lampen op te hangen. Hier vindt u de 5 kleuren gemixte lampen.

prikkabels met gekleurde ledlampen

 

Uiteraard kunt u onze lampen ook los bestellen en uw eigen kleurencombinaties maken. Heeft u bijvoorbeeld een babyshower, dan vindt u hier blauwe of roze lampen. Voor andere themafeesjes treft u de lampen in geel, groen, en oranje.

 

gekleurde LED lampen in een manege